info@stenrock.se
Övervakningssystem

Vi på Stenrock erbjuder helhetslösningar när det gäller övervakningssystem. Vi är med från start och kamera stenrock11hjälper er att planera ert projekt för att sedan ordna med montering, installation och uppföljningskontroll av systemen.

Ni kan förvänta er noggrannhet, ren och säker arbetsplats då vi utför arbetet efter avtalad tid med vikten på kvalitativt övervakningssystem.

IP-övervakningssystem levererar en fantastisk videokvalitet (1.3-5 MP) oavsett vart du befinner dig i världen, en viktig egenskap för att förutse och identifiera osäkra element och situationer. QVIS Labs IP-produkter är idag synonyma med kvalitet och användarvänlighet till bra priser. Deras IP produkter är OnVif V.2 kompatibla och 4PoE inbyggt i deras NVR är standard.

Analoga övervakningssystem är de mest använda övervakningssystemen i världen idag. Detta beror på att systemen är mycket prisvärda, oerhört stabila, tekniken beprövad samt kan kopplas till telefoner, datorer samt surfplattor var i världen man än befinner sig. Bildkvaliteten är mycket bra och detta i kombination med låga priser gör att det idag finns analoga övervakningssystem hos väldigt många företag, organisationer och privatpersoner i världen.

Designed By Joolu Themes